Vanaf het aantreden van koning Willem-Alexander wordt er ieder jaar een landelijk sportevenement georganiseerd voor alle leerlingen van de basisschool.

Het begint een traditie te worden dat korfbalverenging Reflex hier ook met veel enthousiasme aan mee doet. In samenwerking met Beweegteam Woerden wordt er voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen de GIGA Kangoeroedag georganiseerd. Een verzameling van sportieve spelletjes om zo kennis te maken met het plezier van sporten.

De dag begon met een warming-up op het thema lied van de koningsspelen van dit jaar, de Pasapas. Vervolgens zette alle kinderen hun beste beentje voor bij alle spelletjes.  Een mooie dag als deze is niet mogelijk zonder vele vrijwilligers en sponsoren. Naast  vrijwilligers van korfbalvereniging Reflex, waren er ook een twintigtal leerlingen van het Kalsbeek College aanwezig, net als het Beweegteam Woerden.

Aan het einde kregen alle kinderen een gezonde goodie-bag met een appel, een flesje water en een coupon om gratis drie keer mee te trainen bij korfbalvereniging Reflex.

Foto’s: Korfbalvereniging Reflex