Logo Sportlust Door verhindering op de nieuwjaarsreceptie, zijn afgelopen zaterdag Siem Bruggeling en Kees Veerman alsnog gehuldigd door het bestuur van Sportlust ‘46.

Zeventig jaar geleden werd Kees Veerman lid en hij heeft nog in het eerste elftal gespeeld. Daarnaast is hij ook nog penningmeester geweest in de Rood-witten.

Siem Bruggeling is veertig jaar lid en heeft ook met Kees Veerman nog in het eerste team gespeeld. Dertig jaar geleden was Siem ook één van de oprichters van de Stichting Sympathisanten Sportlust ’46. In zijn tijd als voorzitter van die supportersclub heeft de stichting veel betekend voor de vereniging en hebben zij onder meer gezorgd voor de bouw van de huidige tribune.

Beide heren werden bedankt door voorzitter Van den Heuvel voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid, die tevens bekend maakte dat de technische commissie er afgelopen week in in geslaagd om spits Rick Wils en keeper Michael de Leeuw vast te leggen, zodat zij ook het volgend seizoen in het rood-witte shirt van Sportlust spelen.

Foto: Website Sportlust ‘46
Siem Bruggeling, voorzitter Jan van den Heuvel en Cees Veerman
sportlust