Logo Bakkerij Carl Siegert Hofleverancier Broodbakkerij Carl Siegert in Harmelen vierde maandag dit bijzondere jubileum met een groot broodspektakel. Het bedrijf is in 1891 opgericht door de eerste…

generatie bakkers Siegert. Carl jr. is de 4e generatie. Siegert staat er om bekend dat hij biologisch en duurzaam werkt. 300 gasten uit de horeca- en bakkerswereld hadden zich aangemeld voor dit bijzondere evenement, maar uiteindelijk kwamen er nog veel meer om de familie Siegert te feliciteren en te ervaren wat de meer dan 40 standhouders op het gebied van eten en drinken te bieden hadden.

Veel bekende bedrijven gaven acte de présence, onder andere de Amsterdamse patisserie Holtkamp, wijd en zijd bekend om haar bijzondere kroketten. Gulpener Bier, Reypenaar kaas, Irene’s, Villeroy & Boch, Horeca Nederland om er maar een paar te noemen, waren aanwezig.

Ook was er een wedstrijd: ‘Wie bakt het lekkerste broodje’ waarbij Young Talents en professionals om deze eer gingen strijden. Topkok Robert Kraneborg en Rob Bongenaar van Koninklijke Horeca Nederland vormden samen de jury. Het brood van Siegert wordt jammer genoeg alleen geleverd aan de horeca.

Foto’s: Mieke Schilder
siegert

siegert1 siegert3
siegert2 siegert5