Logo TeamSportservice Team Sportservice provincie Utrecht lanceerde onlangs op het gemeentehuis in Maarssen een website voor het samenwerkingsverband aangepast sporten Utrecht-West.

Met de lancering sluiten de drie gemeenten Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht aan op dit landelijke platform. Handbiker Tim de Vries verzorgde een korte lezing over zijn leven en hoe hij uiteindelijk begin september ook de gouden plak wist te behalen op het WK Paracycling in Zuid Afrika.

Vervolgens kwam Sabine Reiszner aan het woord. Ook zij kwam uit bij het handbiken en vond het een geweldige uitdaging. Sabine traint momenteel keihard om volgend jaar met de handbikebattle in Oostenrijk mee te kunnen doen.

Na afloop van deze twee  presentaties konden ge├»nteresseerden even kort aan de sport handbiken ruiken. Op het buitenterrein stonden twee handbikes klaar, waarop fanatiek werd gereden.

Foto: Veronique Rap
Wethouder Van Vossen, beleidsambtenaar Froukelien van der Weg en wethouder Alberta Schuurs lanceren het platform Uniek Sporten; de aanwezigen proosten met bidons
41 parasport