Logo Volleybal VTCAIRCOHEAT/VTC Woerden heeft afgelopen zaterdag een 3-2 winst behaald op hekkensluiter US uit Amsterdam. De wedstrijd was in scoreverloop nagenoeg identiek aan de voorgaande…

twee duels van de huidige nummer vier van de ranglijst. VTC Woerden keek na drie sets tegen een achterstand aan van 1-2, maar won uiteindelijk de vierde en vijfde set en daarmee de wedstrijd.

Hele grote problemen kende VTC Woerden de eerste set niet, maar makkelijk ging het daarentegen ook weer niet: 25-21. In de tweede set leek het erop dat de thuisploeg zich naar een riante uitgangspositie speelde, maar de Amsterdamse dames trokken met 28-30 aan het langste eind.

In de derde set keek de thuisploeg al vanaf het begin tegen een achterstand aan en dolf met 22-25 het onderspit. Na een zwakke start met 2-5 in de vierde set, rechtte de thuisploeg zijn rug en toonde het opnieuw de kwaliteit om een achterstand in sets om te buigen in winst.

De vierde set was met 25-20 een prooi voor de AIRCOHEAT-formatie. En de thuisploeg denderde door in de vijfde en beslissende set 15-14 de zesde opeenvolgende competitiezege te behalen.