Het Akoestival is niet alleen is een akoestisch versterkt muziekfestival met voor ieder wat wils, waar muzikanten uit Woerden en omstreken een geweldig podium vinden.

De lijst met aanmeldingen om op het Akoestival te spelen is lang. De organisatie laat alle bands die zich aangemeld hebben eerst spelen op één van de open podium avonden in Drinkerij ’t Bierhuys.

Het Westdampark biedt dan ook plaats aan het Kunstpark. Hier kan worden genoten van veel kunst, kunstnijverheid & creatieve activiteit. De jaarlijkse kramenmarkt laat een grote variatie zien van schilder- tot glaskunst, van textiel tot keramiek, van juwelen tot graffiti. Zoals elk jaar wordt dit mogelijk gemaakt door Het Cultuur Platform Woerden.

Ook de jeugd komt deze dag aan zijn trekken. Er is een springkussen, circus, je kunt je laten schminken en ook kan je weer met de Aquabubbles over het water kunnen lopen. De kinderen kunnen deze dag bekertjes verzamelen waarmee ze een muntje voor een consumptie kunnen verdienen. Zo blijft het park netjes.

Daarnaast zorgen een aantal foodtrucks voor de lekkerste hapjes en wordt er gezorgd voor drankjes.

Foto’s: Archief RPL Woerden