Logo Idee voor woerden De actie Idee voor Woerden, heeft al 200 ideeën opgeleverd. De ingediende voorstellen lopen sterk uiteen. Zo vraagt een 8-jarig jongetje om een boomhut in plaats van een…

wipkip en denkt een andere inzender dat Woerden er op vooruit gaat als de Parijse brug goudkleurig wordt geschilderd. Maar ook voorstellen om Woerden duurzamer te maken zijn aangedragen.

Initiatiefnemer Job van Meijeren zegt in RPL Actueel heel tevreden te zijn over de respons. De plannen worden gebundeld en doen dienst als input voor de verkiezingsprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Aanstaande zaterdag wordt een congres gehouden waar de ideeën worden besproken. Belangstellenden kunnen daar in gesprek gaan met vertegenwoordigers van verschillende Woerdense maatschappelijke organisaties. Het congres wordt gehouden van 09.30 tot 12.30 uur in het Kalsbeek College, locatie Bredius. Toegang vrij, aanmelden voor het congres en de aansluitende lunch kan via www.ideevoorwoerden.nl.