Logo MontfoortMontfoort heeft de vijfde wedstrijd op rij in winst weten om te zetten. Ditmaal kwam Heerjansdam op bezoek in Montfoort. De thuisploeg had direct veldoverwicht maar de mogelijkheden…

waren voor Heerjansdam op de counter.

In de 28ste minuut kwam Quint na een goede steekbal van Verbiest op links sterk door. Zijn afgemeten voorzet op Van Baal werd strak binnengeschoten: 1-0. Toen ook nog na een handsbal binnen de beruchte lijnen Van Loen mocht aanleggen voor een strafschop, die hij loepzuiver binnenschoot, leek de wedstrijd beslist.

Na een 2-0 ruststand kwam Heerjansdam opnieuw sterk uit de startblokken. Even later wisten ook zij te scoren en kwamen zodoende op 2-2. Het werd daarna een wedstrijd die op en neer vloog en waar de vonken vanaf spatten. Verbiest legde in de 69ste minuut aan voor een vrije trap vanaf de rand van het veld en krulde bal hard in, waardoor er alleen nog tegenaan hoefde te worden gelopen.

Mimpen wist hier wel raad mee en schoot het speeltuig snoeihard binnen. Vlak voor tijd kreeg Heerjansdam nog een dot van een kans, maar keeper Van Essen gooide zich er voor en wist zo de gelijkmaker te voorkomen.