Logo OKV Amélie Groenenboom, lid van de Harmelense turnvereniging OKV (Oefening Kweekt Vaardigheid) is afgelopen zaterdag in de Amersfoorts turnhal van de Stichting…

Turn Inn tot regiokampioene van de instap D3 gekroond.

Amélie was eerste op de brug, tweede op sprong en balk en op vloer werd zij derde. Vol trots kreeg zij dan ook de dik verdiende gouden medaille omgehangen.

Ook Elin van Driesten heeft een super goede wedstrijd gedraaid. Elin – eerste op sprong en vloer – mocht de mooie bronzen medaille in ontvangst nemen, want zij werd derde in de einduitslag .

Nora Faeseler turnde een goede wedstrijd en kwam op een mooie vijfde plaats terecht. Bij Britt Busser en Daphne Elemans viel het niet helemaal mee. Britt liet knap werk op balk en vloer zien, maar ging bij sprong door haar enkel. Daphne liet mooie overslagen op sprong zien en is 22e geworden.

Danaé Hofman had een super sprong en brug oefening, wat een mooie zevende plaatst opleverde. Norah van de Mortel, Emily Kirsten van Schaik, Kalliste Bouwhuis en Anouk van Eerdt turnden ook een stabiele wedstrijd. Norah werd zesde, Emily zevende, Kalliste twaalfde en Anouk eindigde op de 24e stek.

Foto: OKV – Harmelen
Amélie, Elin en Nora
okv