Logo ESTO Bodegraven ESTO voetbalde zondag in Bodegraven tegen Ammerstol. Na de aftrap duurde het slechts vier minuten voor Jordy Romijn raak schoot. Daar ging een verdedigingsblunder aan vooraf.

Na enkele grote kansen mocht hij snel daarna nummer twee binnen knallen. Tussen drie Ammerstolse verdedigers in wipte hij de bal naar achteren en schoot laag in de linkerhoek binnen voor de 2-0. Nog geen drie minuten later zette Arno Zijm de verdedigers op het verkeerde been en vond met een schuiver vanaf 20 meter ook de linkerhoek voor de 3-0. Toen mocht Romijn zijn derde scoren na een fraaie actie van Lars Verheul. Met de ruststand van 4-0 was de wedstrijd eigenlijk gespeeld.

ESTO deed het in de tweede helft rustig aan en liet de tegenstander komen. Toch kwamen er weer grote kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Lars Verheul werd met een steekpass in de 63e minuut vrij voor de keeper gezet. Hij schoot snoeihard via de keeper de 5-0 binnen. Enkele minuten later mocht Ammerstol de eer redden. Het lukte in de 90e minuut Rob Bruijnen nog om nummer zes binnen te schieten uit een voorzet.

Foto: RTV Bodegraven
ESTO was veelvuldig voor het Ammerstolse doel te vinden
45 esto