Logo Volleybal VTC Afgelopen zaterdag was het Super Saturday bij VTC Woerden, want het eerste herenteam, alsook dat van de dames maakten hun opwachting in de Thijs van de Polshal.

Een drukke dag met veel thuiswedstrijden zorgde voor een goed gevulde sporthal. Het herenteam trad aan tegen Protos uit Utrecht. De Woerdenaren bezetten de achtste plaats en de tegenstrever uit Utrecht stond derde op de ranglijst. Een goede start zorgde voor een voorsprong, maar Protos kwam sterk terug in deze set. De Woerdense mannen konden de set met 25-22 toch winnend afsluiten.

De tweede set ging heel lang erg gelijk op en na een uiterst spannende slotfase eindigde de set in 31-29 in het voordeel van Protos. VTC had door die domper van het setverlies daarna moeite om het eigen spel te spelen, de rally’s te winnen en servicedruk te zetten. Protos werd steeds beter binnen de lijnen en wist het spel van VTC helemaal te ontregelen. Na twee verloren set gingen de Utrechters er uiteindelijk met de winst vandoor: 1-3.

Protos werd steeds beter binnen de lijnen en wisten het spel van VTC helemaal te ontregelen. Na twee verloren set gingen de Utrechters er uiteindelijk met de winst vandoor: 1-3.

Foto’s: Henk Wit