Logo Softbalclub Green Hearts De aspiranten van honk- en softbalvereniging Green Hearts uit Linschoten werden afgelopen zaterdag kampioen in de KNBSB Honkbal Aspiranten tweede klasse.

De spelers van coaches Menno Dorrestijn en Nico Bladt versloegen in een uitwedstrijd de Orioles uit Bergschenhoek knap met 1-8. Ook de junioren van de Green Hearts behaalden het kampioenschap in de tweede klasse door een 13-0 overwinning op rivaal Schiedam.

De Green Hearts aspiranten wonnen met goede pitching, mooi veldwerk en uitstekende slagbeurten 16 van de 18 wedstrijden, waardoor ze met nog één speelronde te gaan niet meer kunnen worden ingehaald door rivaal Braves uit Gouda.

Ook de junioren onder leiding van coaches Merijn Hugens en Marco Koster speelden een uitstekend seizoen in de KNBSB Honkbal Junioren tweede klasse. In hun poule zijn nog drie speelrondes te gaan, maar met elf gewonnen wedstrijden zijn de Green Hearts niet meer in te halen.

Green Hearts is de honkbal- en softbalvereniging van Woerden, Montfoort en Linschoten. De honkballers spelen en trainen op hun veld op sportpark Rapijnen in Linschoten en trainen in de winter in de Regenboogzaal in Woerden.

Foto: Green Hearts
Het aspiranten-team van de Green Hearts
greenhearts