Logo VEPAfgelopen zondag mocht VEP op bezoek bij ASW in Waddinxveen om daar de strijd aan te binden om de punten. ASW begon beter aan de wedstrijd en had al snel succes. In de vijfde…

minuut werd slecht verdedigen hard afgestraft met 1-0 als gevolg. Het duurde daarna even maar langzamerhand kwam VEP wat beter in de wedstrijd en moest de ASW-keeper een keer handelend optreden na een mooi schot van Daan Walgreen. Ook ASW creƫerde kansen en leek de 2-0 te scoren, nadat doelman Versteegt al was uitgespeeld. Paul Kleinherenbrink was de redder in nood.

In de tweede helft kreeg invaller Lars van der Sluis direct al een goede kans, maar kwam net te kort. VEP ging feller spelen en dat werd beloond. Daan Walgreen en Lars van der Sluis brachten de zwart-witten op voorsprong, maar na verdedigend geklungel en een strafschop werd het 2-2.

Beide teams wisten dat ze niets aan een punt hadden, dus deed men er een schepje bovenop. In de laatste paar minuten van de wedstrijd gebeurde er van alles, maar dat had niets meer met voetbal te maken. De scheids besloot toen een einde te maken aan de wedstrijd.