Logo Bakkerij Carl Siegert Dinsdag was een gedenkwaardige dag voor Bakkerij Carl Siegert, want op deze dag werd het Predicaat Hofleverancier met 25 jaar verlengd. Bakkerij Carl…

Siegert bestaat dit jaar 125 jaar en dus is de verlenging van het Predikaat Hofleverancier de kers op de feesttaart. Het Predicaat is een Koninklijke Onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Ook onderscheiden ze zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Een ‘hofleverancier’ hoeft niet persé aan het Hof te leveren. Carl jr., de vierde generatie, koos een andere richting waardoor de bakkerij van een dorpsbakkerij uitgroeide tot een horecabakkerij met het grootste assortiment biologisch desembrood voor de Horeca.

Burgemeester Molkenboer en de wethouders Haring, Stolk, Ten Hagen en gemeentesecretaris Van Kruijsbergen waren aanwezig bij de officiële ondertekening van het Predicaat. Uiteraard was er een rondleiding door de moderne bakkerij, waarna er een lunch was in het inpandige Bakkerijmuseum, ingericht door Carl sr. en zijn echtgenote Truus.

Foto’s: PR