Logo BoevinkVanaf komend seizoen zal Bart Boevink, de voormalige trainer/coach van het herenteam van ZPC Woerden, de technische touwtjes in handen krijgen van de reserves van de eredivisie…

waterpoloclub SVH in Rotterdam-Hilgersberg. Daarnaast zal hij hoofdcoach Joost Vlag ondersteunen bij het vlaggenschip. Door promotie naar de eredivisie heeft de herenselectie de extra begeleiding nodig om een goed figuur te slaan in de hoogste waterpoloklasse van Nederland.

De 35-jarige Gouwenaar wil met Heren 2 dichtbij het eerste team komen te staan, zodat het niveau op de training verder omhoog gaat.

De afgelopen jaren was Boeving hoofdcoach van ZPC Woerden waarmee hij twee keer achter elkaar promoveerde tot de 3e klasse bond.

Het bestuur van SVH is blij met de komst Boevink. SVH-co√∂rdinator Michel van Leeuwen: “We wisten dat Bart bij Woerden zou stoppen. Joost kende Bart ook al van hun gezamenlijke tijd bij Donk. Hij stond bovenaan ons lijstje om aan de technische staf toe te voegen. We zijn heel blij zo ver voor de start van het seizoen Bart bij de club te hebben.”