Logo Polsstokverspringen3Langzaam maar zeker worden de inspanningen van Junior polsstokverspringer Bas van Leeuwen beloond. Na twee keer op de tweede plaats te hebben gestaan, was…

woensdagavond bij de wedstrijd in Jaarsveld de hoogste plaats op het ereschavot voor de Woerdense Bas. Zijn sprong was slechts één centimeter meer dan van tweede man Daniel Cluistra die zaterdag eerste werd.

Na een dipje afgelopen zaterdag sporng Erwin Timmerarends zich opnieuw bovenaan bij de Senioren, gevolgd door Maik Backx die weer terug is op de tweede plaats.

Bij de Dames nam de Harmelense Dymhie van Rooijen haar bijna vaste stekje bovenaan de uitslag weer in bezit. Wendy Helmes werd tweede met een verschil van ongeveer 1.50 meter.

Reinier Overbeek uit Benschop stond voor de derde keer op rij aan de top en hoeft niet bang te zijn dat hij snel van de eerste plaats wordt verdreven want met bijna 19 meter sprong hij meer dan vier meter verder dan de nummer twee, Timon de Haay. Linschotenaar Jelle Timmerman had kennelijk zijn dag niet, want hij sprong bijna drie meter minder ver dan vorige week zaterdag en werd daarmee vierde.