De Bedrijvengolfdag die maandag op Golfpark Wilnis is gehouden heeft ruim  16.500 euro opgeleverd. De opbrengst is bestemd voor onder meer kinderen in het Groene Hart, die niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. De deelnemende bedrijven en de organiserende Woerdense Rotaryclubs willen met het golfevenement een bijdrage leveren die er voor de gemeenschap toe doet. Drie goede doelen gaan de opbrengst van het golfevenement delen. Dat zijn Stichting Leergeld Groene Hart, Rotary op Wielen en Lenteconcert in Oudewater

Zestien teams van bedrijven uit onder meer Woerden, Linschoten, Zegveld en Wilnis speelden mee in de golfwedstrijd. Winnaar van deze editie van de golfwedstrijd werd het team van Bolton/Hollands Midden.

Het was dit jaar voor de tiende keer dat de Rotaryclubs Woerden en Woerden Oude Rijn samen met Golfpark Wilnis een Bedrijvengolfdag organiseerden.  

Foto: Hans Bakker.
v.r.n.l. Denny van Drogenbroek, Wies Wiegers, Hans Severs, Sal Schuitevoerder, Carolien Gerritsen, Gijs Okkerman en Richard van Straalen. Foto: Hans Bakker.