Logo KNVB BekerVoor de Woerdense voetbalclub staan dit weekend de eerste bekerconfrontaties op het menu. Zo springt zaterdag Sportlust in eigen huis om half drie gelijk maar het diepe in tegen Montfoort.

Het Zegveldse Siveo krijgt om half drie op de Beemd een nieuwe tegenstander op de thee, de fusieclub (OSC- OosterBoys SVT Combinatie en Postalia, personeelsvereniging van de PTT) Haagse Hout. Fuitist van dienst: Doesburg.

Kamerik tenslotte gaat de uitwedstrijd aan onder leiding van arbiter Kortekaas tegen WVC uit Roelofarendsveen. Die wedstrijd begint eveneens om half drie.

Voor de zondagmiddag staat gelijk een lokale kaskraker voor de deur. De Blauw-witten van SC Woerden ontvangen op eigen terrein aan de Steinhagenseweg de Geel-zwarten van SCH uit Harmelen en dat is op voorhand een heel aardig affiche. Vanaf twee uur is scheids Van kampen daar de baas.

Voor de mannen van VEP staat er nog even niks op het programma. De formatie van trainer Reinier van de Leij moet pas volgende week dinsdag aan de bak op eigen veld tegen Cabouw.