Logo CVC Reeuwijk Het begon zo goed voor CVC tegen Oegstgeest. Halverwege de eerste helft werd een CVC-er tegen de grond gewerkt waarvan een strafschop het gevolg was.

Koopman schoot onberispelijk raak van de stip. Echter scheidsrechter Post liet de elfmeter overnemen, een CVC’er zou te snel zijn toegelopen. Ook nu was Koopman trefzeker: 0-1.

Nog voor rust bracht de thuisclub de stand op 1-1. In de tweede helft kwam Oegstgeest op 2-1. Bevers kreeg door aanmerkingen op de leiding z’n tweede gele kaart. Kort daarop volgde de 3-1 en kon CVC-Reeuwijk de wedstrijd wel zo’n beetje afvinken. In de 77e minuut onderbrak Post het spel vanwege geluidoverlast vanuit de kantine.

Op verzoek gooide CVC-keeper Van Delft onderhands de bal richting de Delftse arbiter, die op zijn beurt kinderachtig de bal niet wilde vangen. Prompt kreeg Van Delft de gele kaart getoond.

Daarmee lokte Post reacties uit in het CVC-kamp, waarop Stolwijk 2x geel kreeg en dus ook met rood kon inrukken. Daarna richtte de arbiter ook nog z’n pijlen op de CVC-bank, die zich volgens hem te veel met het incident had bemoeid, trainer en assistent-trainer belandden zodoende achter de afrastering. Oegstgeest bepaalde daarna nog de eindstand op 4-1.

CVC Reeuwijk gaat in beroep om zich te beklagen bij de tuchtcommissie.

Foto: André van Egdom
Norbert van Keulen (r) sterk aan de bal
cvc