Logo ESTO Bodegraven Pas in de laatste officiĆ«le speelminuut wist ESTO de achterstand van 2-0 om te buigen naar 2-2. Zo hengelde de jonge Bodegraafse ploeg een terecht…

puntje binnen. WVC, de stugge en handige tegenstander, die zeer efficiƫnt gebruik maakte van de geboden kansen, was een harde leermeester. Voetballend was ESTO de bovenliggende ploeg. Maar daarmee win je geen wedstrijd als je de vette kansen laat belanden op de lat en tegen de paal, of als je de geboden mogelijkheden gewoon ruim naast schiet voor open doel.

Na 30 minuten werd een verdedigingsfout van ESTO ongenadig afgestraft. In de 75e minuut prikte de Roelofarendse tegenstander de 2-0 binnen. De schutter had ruim baan en maakte daar goed gebruik van. Tien minuten voor tijd deed trainer Pieter van Zoest een slimme wissel. Hij zette ook het team om in meer opbouw naar voren en dat had resultaat. Binnen een minuut werd gescoord door Jesper den Besten en Stojan. Zo werd de terechte einduitslag 2-2 bereikt.

Volgende week zondag is MMO de tegenstander. Een kleine overwinning is genoeg om door te gaan naar de volgende ronde in deze bekercompetitie.

Foto: Han Koevoets
ESTO ontsnapte ternauwernood aan een nederlaag tegen WVC
esto