Logo SCH44 Zoals verwacht kwam buurman PVCV niet naar Harmelen om te verliezen en gooide daarbij alles in de strijd: het tempo eruit halen, gecombineerd met het uitlokken…

van reacties van SCH-spelers. Iets wat PVCV zeer goed lukte.

Eigenlijk kwam de wedstrijd daardoor maar niet op gang. SCH wilde wel maar werd in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk. PVCV wist vooral door uitglijdende spelers van SCH twee maal gevaarlijk te worden.

De tweede helft had SCH besloten om zich nergens meer aan te storen, liet het praten aan PVCV over. Echter door wissels en blessures kwam de wedstrijd ook nu nauwelijks op gang.

Toen PVCV ook nog halverwege op 0-1 kwam werd de uitdaging nog groter voor SCH. De ingevallen Giovanni Nicolaas schoot iets te gehaast op het doel, achteraf een sublieme pass op de vrijstaande Maas die hier wel raad mee wist.

PVCV veerde nog een keer op toen Van de Klis in de fout ging en in het centrum een speler van PVCV oog in oog kwam met keeper Mansveld, die uitstekend pareerde. Daarna liet Dion de Lange uiteindelijk de beslissende 2-1 noteren na voorbereidend werk van Nicolaas.

Foto’s: SCH ‘44