Logo Kunstgras2 Geen goed nieuws voor WDS en RVC’33, want het besluit om bijna een miljoen euro te investeren in de renovatie van de kunstgrasvelden van de twee Bodegraafse…

voetbalverenigingen is uitgesteld.

De raadsadviescommissie besloot afgelopen woensdag om het nieuwe college de gelegenheid te geven met een ander voorstel te komen. Met de investering die maar voor 400.000 euro was begroot, zou de hele investeringsruimte voor de komende vier jaar worden opgeslokt.

Han Koevoets, voorzitter van de Stichting BuitenSportVoorzieningen (BSV) in Bodegraven, had vorige week de gemeenteraad gemeld dat de kunstgrasvelden van Rohda’76 en Esto ook vervangen moeten worden. Hij stelde voor om dat gezamenlijk aan te besteden om zo goedkoper te kunnen inkopen.

De raadszaal was afgelopen woensdag volgestroomd met een groot aantal leden van Esto en Rohda’76 om de commissieleden nog even te herinneren aan de inspraak van Han Koevoets. De leden van de commissie zaten nog vol vragen. Het beantwoordwoorden van al die vragen komt op het bordje van de nieuwe wethouder.

Foto: RTV Bodegraven
De volgestroomde raadszaal in Bodegraven
kunstgras