Logo Email lekBestuurslid van STERK Woerden, Mees Weststrate heeft de e-mail in de kwestie rond de verkeersvisie aan Woerden.TV doorgespeeld. Tegen RPL zegt hij dat het de bedoeling was om een…

motie die D66 en STERK Woerden in voorbereiding hadden, bij Woerden.TV aan te bieden zodat de redactie beter geïnformeerd was. Per ongeluk stuurde hij ook correspondentie mee van de hand van Heerd-Jan Hoogeveen en Elias Bom.

Weststrate zegt onaangenaam verrast te zijn door het in de openbaarheid brengen van de onderlinge e-mailwisseling daar waar het hem alleen te doen was om het al vast aanbieden van de motie. Hij begrijpt wel dat Alex Kok, eigenaar van Woerden.TV, de kans heeft gegrepen om de informatie te gebruiken. Met Kok heeft hij de kwestie inmiddels uitgesproken.

Weststrate heeft het versturen van de e-mail zelf bij de overige fracties en de media bekend gemaakt. Naar aanleiding van de gang van zaken heeft Mees Weststrate zijn taken als bestuurslid en het lidmaatschap van STERK Woerden opgezegd.