Logo LinschotenNa een jaar lang hard gestreden te hebben voor een goede plek in de 3de klasse is de Linschotense voetbalclub geconfronteerd met een nacompetitie die een enorme bittere nasmaak heeft.

Door wanbeleid van de KNVB en juridische druk vanuit enkele verenigingen is Linschoten enorm benadeeld en hebben ze niet de mogelijkheid gekregen om op een sportieve wijze aan te tonen dat ze een plek in deze 3de klasse waard zijn.

Het verloop van de nacompetitie bleek een hele slechte KNVB-soap. Dan weer wel voetballen, dan weer niet, of toch weer wel? Het bleef tot op het laatste moment een spelletje waar de Linschotenaren uiteindelijk alleen slachtoffer werden, zonder er een rol in te kunnen spelen.

Gezien het gegeven, dat de vereniging bij de KNVB had aangegeven, zich neer bij neer te leggen dat de lege plek in de 3e klas voor het seizoen 2017 / 2018 niet ingevuld gaat worden, deed de club hun afspraken gestand. Dat andere instituten zwichten voor druk betreurt het Linschoten-bestuur, maar als vereniging houden zij dan ook vast aan eerder gemaakte afspraak. Hoe vervelend ook!