Logo WoerdenEen goede eerste helft zonder doelpunten en een boeiende strijd in de tweede helft leverde SC Woerden zaterdagmiddag een overwinning op in en tegen Woubrugge. Eenvoudig ging…

dat zeker niet. Al was SC Woerden in het eerste half uur duidelijk de betere ploeg met voldoende kansen om te scoren. Maar steeds belandde de bal naast het doel of stond de keeper van Woubrugge in de weg. Omdat Woubrugge ook weinig kansen kreeg bleef het 0-0 tot de rust.

De thuisclub begon prima aan deel twee en zorgde ervoor de Woerdense defensie de bal niet weg kreeg uit de eigen zestien.

Als er dan een Woubrugse aanvaller tegen een Woerdens been aanloopt, is de strafschop en 1-0 het logische gevolg. Woubrugge probeerde vanaf dan de voorsprong vooral te verdedigen, maar SC Woerden repareerde de achterstand in minuut 65 door Patrick van Zwienen: 1-1.

Na de gelijkmaker gingen de bezoekers op jacht naar de winst. De kansen waren er, maar Woubrugge bleef vooral via de counters gevaarlijk. Uiteindelijk werd SC Woerden beloond voor het aanvallende spel. Als vlak voor het einde Hamza Hajji de bal via Kees Jansen bij Jeffrey Buijt krijgt, schuift die het speeltuig onder de Woubrugse doelman door: 1-2.