Logo MontfoortDoor diverse blessures ontbraken belangrijke pijlers in de wedstrijd van Montfoort tegen SVL uit Langbroek. Twee basisspelers, Chris Resida en Miquel Ballo stonden licht geblesseerd in…

het veld. Om die reden had trainer Van Boksel als stand-in tweede elftaller Yorno Vork aan de selectie toegevoegd. Dat was duidelijk te merken bij aanvang van de wedstrijd, want al na enkele minuten tikte een Langbroeker de bal over doelman Vianen.

De gastheren konden echter niet lang van de voorsprong genieten, want enkele minuten later liet de vrijstaande middenvelder Koppers, SVL-doelman Merkens kansloos.

Na deze gelijkmaker kreeg Montfoort meer vertrouwen en kwam de dreiging vooral van de heren Van Baal en Ballo, die veel druk zetten op de verdediging van SVL. Enkele charges op Ballo zorgden ervoor dat zijn plaats werd ingenomen door Eddy Vorm.

SVL had het geluk aan haar zijde: Eerst was daar halverwege de tweede helft de communicatiestoornis tussen doelman Vianen en één van de Montfoortse verdedigers, waardoor Martijn Verkerk de bal in een leeg doel kon tikken en in de slotfase zag Walter Cremers, zijn inzet van richting veranderen en dat bepaalde de eindstand op 3-1.