Logo MSVDe voetbalwedstrijd tussen HOV/DJSCR (Hoop Op Vooruitgang en De Jonge Spartaan SCR Combinatie Rotterdam) en het Montfoortse MSV’19 was zondag in Rotterdam nauwelijks twee…

minuten onderweg, toen Wouter Scholman een opgelegde kans kreeg om zijn ploeg aan een voorsprong te helpen. Dat doelpunt viel er luttele minuten later wel, maar dan in het voordeel van de thuisclub. Wat volgde was een harde wedstrijd van de kant van de Rotterdammers en wat lang niet altijd door de scheidsrechter werd gezien. Wouter Scholman werd in de 40e minuut voor de tweede maal deze middag slachtoffer van een elleboogstoot, ditmaal gezien en bestraft door de scheidsrechter met een vrije trap, die, genomen door Raymond Derks, met het hoofd werd afgerond door Jort van Geffen: 1-1.

Na rust volgde er opnieuw een grove charge tegen MSV-spits Jort van Geffen, die moest worden vervangen door Bart Vianen. Met nog vier minuten officiële speeltijd bracht Jurgen van der Hoeven het bezoekers op een 1-2 voorsprong, maar diep in blessuretijd schopte Ilias Amraoui de gelijkmaker tegen het net.