Logo BodegravenOndanks een beroerde start, Bodegraven keek al meteen tegen een achterstand van 0-1 aan, wist het toch zijn tweede bekerduel te winnen: De ploeg van Willem Dekker versloeg Voorschoten…

’97 met 5-2.

De Voorschotense verdediging kreeg geen vat op de rappe spits Jordi de Groot, die na zes minuten de achterstand weer wegwerkte: 1-1. Daarna kwamen de ongrijpbare momenten van Hulters, die de verdedigers van Voorschoten tot wanhoop brachten. Dat leverde Bodegraven eerst een strafschop op, nadat Hulters onreglementair was afgestopt. Frank Veelenturf had geen moeite Bodegraven vanaf de stip naar 2-1 te schieten.

Daarna, in de tweede helft, drukte Hulters opnieuw z’n stempel op de wedstrijd. Een Voorschoten-verdediger trok aan de noodrem, toen de Bodegraver weer eens z’n turbo had aangezet en daardoor met een rode kaart werd belast. Vervolgens scoorde Hulters de 3-1 en nadat Voorschoten via een benutte strafschop weer even opleefde, scoorde Hulters ook nog de 4-2. Frank Veelenturf maakte vlak voor tijd nog de 5-2.

Voor Bodegraven een goed begin van het nieuwe seizoen.