Logo Bodegraven Wisten de voetballers van Bodegraven Haastrecht en HOV/DJSCR enkele weken geleden nog te verrassen, zondag stond de thuiswedstrijd tegen Stolwijk op…

het programma. Stolwijk met de minst gepasseerde verdediging in 3C is een stugge ploeg en daardoor moeilijk te verslaan. Bovendien hebben de Stolwijkers in de 17-jarige en twee meter lange Harvey v.d. Stelt een keeper van formaat.

Ondanks dat wist Bodegraven toch een paar kansen af te dwingen. Zo had Rachid Bajja al in de eerste minuten vrijstaand raak moeten koppen. Net voor rust speelde Stolwijk, nadat het daarvoor al met een fraai afstandsschot de paal trof, de Bodegraven-verdediging uit elkaar: 0-1.

Na rust probeerde Bodegraven weer langszij te komen. Bodegraven verzuimde echter de kansen te benutten. Zo zette Frank Veelenturf Marco van Zaanen vrij voor de keeper en zo had Rob Schouten moeten scoren toen hij een rebound voor de voeten kreeg en de bal voor het inschuiven had. Stolwijk besliste de wedstrijd door een benutte strafschop, nadat Dani Peralta in eigen strafschopgebied onreglementair z’n hele hebben en houwen in de strijd gooide om een Stolwijker af te stoppen: 0-2. Dit werd tevens de eindstand.

Foto: RTV Bodegraven
Hachelijk moment voor het Stolwijk-doel. Marco van Zaanen ziet dat de bal er niet ingaat
11 bodegraven