Logo BodegravenBodegraven startte de wedstrijd in Cabauw met een vrijwel volledige selectie. Met een vlammend schot schoot Gerrit Hulters Bodegraven al snel aan de leiding: 1-0. Maar even later…

schoof Cabauw toch weer langszij toen de verdediging van Bodegraven en doelman Marco Vonk Cabauw zelf een niet te missen kans boden: 1-1.

In de tweede helft liep een sterker Bodegraven onverwacht averij op door een rode kaart voor Jozsef Boerefijn, die volgens de scheidsrechter een ploeggenoot verbaal onheus had bejegend. Even later prikte Cabauw de 1-2 op het scorebord. Het leek er niet op dat een slordig spelend Bodegraven de bakens nog zou verzetten.

Het gebeurde echter wel. Eerst schoot invaller Midas Ruting met een droge schuiver de 2-2 binnen. En in de allerlaatste minuut bezorgde de snelle en behendige Gerrit Hulters Bodegraven alsnog de winst: 3-2. Voor komend seizoen zal Bodegraven op zoek moeten gaan naar een nieuwe trainer. Trainer Willem Dekker heeft aangekondigd te stoppen aan het einde van dit seizoen.