Logo BodegravenDe laatste wedstrijd van Bodegraven van 2017 werd gespeeld in Gouderak. De eerste helft werd geprobeerd te voetballen, maar ging Bodegraven te veel mee in het spel van Gouderak…

maar veel kansen waren er niet.

In de tweede helft werd het spel beter. Hadi was in de ploeg gekomen en zorgde voor veel dreiging aan de rechterkant van het veld. De eerste goal viel na een aanval vanaf de linkerkant. Een voorzet van Zaal werd door Hulters bij de tweede paal binnen getikt. De topscoorder brak hiermee de ban, want meerdere doelpunten zouden volgen. Hadi bekroonde zijn sterke invalbeurt, na enig kap en draaiwerk met een schuiver in de korte hoek: 0-2.

Een kwartier voor tijd zorgde Misel Lazic voor de mooiste goal van de middag. Op techniek en souplesse slalomde hij om drie verdedigers heen en liet de keeper kansloos: 0-3. Veelenturf noteerde de eindstand, door vanaf de penaltystip de 0-4 binnen te schieten. Een veldspeler nam plaats op de doellijn, omdat de keeper, na het veroorzaken van de penalty, met een rode kaart het veld moest ruimen. De scheidsrechter floot direct na het binnenschieten af.