Logo VV BodegravenBodegraven voetbalde zondag thuis tegen het Rotterdamse HOV/DJSCR. In de eerste helft had HOV/DJSCR het meeste balbezit, maar in opgelegde kansen overtrof Bodegraven de…

Rotterdammers. Randy Zaal, Sam Bottenberg en Fahed Al Badri misten echter oog in oog met de Rotterdamse goalie koelbloedigheid. In de 35e minuut vond HOV/DJSCR daarentegen wel het doel: 0-1. Een wonderbaarlijk doelpunt op slag van rust van Marco van Zaanen bracht alsnog de gelijkmaker op het scorebord. Zijn als voorzet lijkende bal, zeilde tot ieders verrassing in de Rotterdamse touwen.

In de tweede helft kwam Bodegraven goed uit de startblokken. Binnen 10 minuten had de roodzwarte brigade een 3-1 voorsprong te pakken. Nu wist wel Fahed Al Badri de kansen te benutten en zelfs tweemaal. HOV/DJSCR counterde vervolgens weer naar 3-2. En nadat Frank Veelenturf nog een dot van een kans op de 4-2 om zeep bracht, kwamen de Rotterdammers zelfs terug tot 3-3. Bodegraven incasseerde in blessuretijd ook nog de 3-4 na een slippertje van verdediger Mohammed Laaouar.