Het bezoek aan Harmelen leverde de voetballers van Bodegraven niet op wat ze er van hadden verwacht. Vol goede moed begonnen ze aan het bezoek, wel met de wetenschap dat het weleens een moeilijke klus zou worden tegen koploper SCH’44, begin van dit seizoen overgestapt van de zondagcompetitie tweede klasse naar de zaterdag vierde klasse.

Bodegraven begon goed door met een verrassende 1-0 voorsprong te komen. Door het goed jagen van twee Bodegravers wist SCH-keeper Mansveld geen raad meer en dacht hij alle tijd van de wereld te hebben. Gerrit Hulters pakte de bal af en wist tot ieders verbazing de rust te bewaren. Hij schoot beheerst de bal in het doel.

Maar helaas voor de bezoekers keerde het tij, want na een paar goede reddingen van Marco Vonk viel de Berlijnse muur van Bodegraven toch. Alles bij elkaar kon keeper Vonk vijf maal de bal uit het netje vissen. Hij speelde overigens een goede pot ondanks de vijf doelpunten. Maar tegen al dat Harmelense geweld was ook de Bodegraafse keeper niet opgewassen.