Logo VV Bodegraven Bodegraven voetbalde de afgelopen zondag op de Groen Zoom enigszins teleurstellend tegen de bezoekers PVC uit Utrecht. In de eerste helft waren beide ploegen…

aan elkaar gewaagd met weliswaar iets meer balbezit voor de Utrechters, maar na rust had Bodegraven de wedstrijd kunnen en eigenlijk wel naar zich toe moeten trekken.

De thuisclub viel net als tegen HOV/DJSCR twee weken geleden in dezelfde fout door opgelegde kansen niet te benutten. De teruggekeerde Ilias Hadi en Abulla Kallecke kregen mega kansen om de rood-zwarte brigade aan de leiding te brengen. En toen de bezoekers ook nog met een man minder kwamen te staan, had Bodegraven genadeloos moeten toeslaan.

Wat gastheren verzaakte, deden de gasten wel. Zo’n tien minuten voor tijd kreeg Bodegraven-keeper Marco Vonk een lage schuiver net voor het strafschopgebied niet onder controle. Een PVC’er was er als de kippen bij om de rebound in het doel te tikken: 0-1. Bodegraven was daarna behoorlijk van slag en bleef echter opnieuw met lege handen staan.

Foto: André van Egdom
Ilias Hadi weer teruggekeerd bij Bodegraven
bodegraven