Logo BodegravenBlijdorp is een nieuw gezicht in de competitie. Deze Rotterdamse formatie bevindt zich momenteel in de middenmoot. Bodegraven was voor het eerst echt de bovenliggende partij.

Het duel was echter nog geen 10 minuten oud of de bezoekers hadden het net al gevonden. Een schoonheidsfoutje in de verdediging zorgde ervoor dat Blijdorp met 0-1 voor kwam te liggen. Bodegraven creƫerde op slag van rust een 100% kans, maar Lars de Groot wist geheel vrij voor de goal niet het net te doen bollen.

Het was diezelfde De Groot, die vlak na rust, zijn broer Jordy een zelfde soort mogelijkheid bood. Met een bal in de verre hoek was de stand weer gelijk getrokken. 1-1. Bodegraven kreeg meer overwicht op het spel. Het inbrengen van aanvallende spelers leverde uiteindelijk geen treffer op. Blijdorp produceerde zelfs nog de 1-2, tevens de eindstand.

Een voetballende oplossing op eigen helft faalde waarna een voorzet, wederom, voor de voeten van een Blijdorp speler viel. Een droge schuiver in de verre hoek was het resultaat.

Bodegraven staat wederom met lege handen en heeft ook na vijf wedstrijden spelen nog geen punten weten te pakken.