Logo Polsstokverspringen3 Zaterdagavond werden in Zegveld wedstrijden polsstokverspringen gehouden om de Boer Bert Bokaal en komt zo langzamerhand vast te staan dat de Zegveldse…

accommodatie garant staat voor topsprongen. In de uitslagen vielen maar weinig verrassingen te noteren.

  • In de Senioren Topklasse won Jaco de Groot uit Woerden met 20.13 meter. Erwin Timmerarends uit Montfoort werd slechts derde voor Jan-Willem de Groot uit Linschoten.
  • In de Dames Topklasse won Wendy Helmes uit IJsselstein, bij afwezigheid van de topfavoriet Dymphie van Rooijen. Liesbeth de With uit Woerden werd tweede.
  • Bij de Junioren Topklasse verbeterde thuisspringer Paul van Meijeren zijn p.r. met vijf cm. naar 18.84 meter en zette klassementsleider Ricardo Faaij (derde plaats) uit Haastrecht op anderhalve meter.
  • In de Jongens Topklasse werd Gerwin Kastelein uit Zegveld tweede achter de bijna onverslaanbare Reinier Overbeek uit Benschop die zijn p.r. met 52 cm. verbeterde naar 18.46 meter.

Bij midweekse wedstrijden in It Heidenskip verbeterde de Fries Bart Helmholt zijn Nederlandse Record met negen centimeter en bracht het op 21.64 meter.

Foto’s: Henk Wit