Logo SportlustOp initiatief van Sportlust komt KNVB-voorzitter Michael van Praag op woensdag 11 januari naar de kantine van de Rood-Witten voor de uitreiking van certificaten aan de zestien…

deelnemers van de interne trainerscursus. Tijdens deze in september gestarte opleiding hebben de cursisten een hoeveelheid informatie ontvangen die hen verder op weg helpt met hun gewaardeerde ‘werkzaamheden’ binnen de jeugdopleiding.

Van Praag komt niet alleen voor de uitreiking, maar zal ook het belang van een gedegen jeugdopleiding binnen het amateurvoetbal ter sprake brengen en verder over het thema sportiviteit en respect praten. Hoe leeft het thema bij de vereniging, wat vindt men belangrijk en hoe kan er meer samengewerkt worden op dit thema? Zodat sportief gedrag ‘normaal’ wordt en iedereen daar profijt van heeft.

Michael van Praag zal tijdens de uitreiking van de certificaten geholpen worden door erelid Jaap Klein. De avond die om 19.00 uur start, wordt geopend door Jan van den Heuvel, de voorzitter van de Rood-Witten.