Logo RVC33 ReeuwijkTegenstander van het Reeuwijkse RVC ’33 was FC Boshuizen uit Leiden. Met maar drie punten meer dan RVC stond Boshuizen op een zesde plek in de ranglijst. Ondanks een…

groot aantal Boshuizen-spelers die van hogerop gekomen zijn deed RVC niets voor hen onder in de eerste 20 minuten.

De Reeuwijkers speelden brutaal mee en wisten Boshuizen steeds op het juiste moment onder druk te zetten. Het sloeg na die goede periode al snel om. Een uittrap van de keeper kon door de RVC-verdediging niet goed verwerkt worden en de Boshuizen-spits maakte hier dankbaar gebruik van door de bal subtiel langs keeper Stefan van der Meer binnen te schieten.

Door het tegendoelpunt raakte RVC het vertrouwen kwijt. De 2-0 en 3-0 vielen snel na elkaar, steeds na onvoldoende ingrijpen van de Reeuwijkers. Met die ruime achterstand werd er gerust.

Ook in de tweede helft was het spel van RVC niet bijzonder en leed veel simpel balverlies. Het wist de score nog wel beperkt te houden, maar moest lijdzaam toezien dat Boshuizen ook in de tweede helft nog een doelpunt maakte. Die goal zette de eindstand op het scorebord: 4-0.