Dit weekend werd er door de Mobilee 2de en 3de divisie turnsters in Den Haag opnieuw gestreden voor een plekje in de landelijke wedstrijden.

Zaterdag mocht Li Yuan Wolf knap met het brons naar huis, ondanks dat de wedstrijd niet geheel vlekkeloos verliep. Gemma van Leeuwen moest op sprong en brug helaas een val incasseren en kwam mede daardoor niet verder tot de tiende plaats. Wel sloten beide dames de wedstrijd af met prachtige vloeroefeningen, waarbij de oefening van Li Yuan zelfs goed was voor de eerste plaats.

Zondag turnden de senioren 3de divisie hun wedstrijd. Anne Snijder was hier zeer succesvol en pakte het brons. Dit was vooral te danken aan haar prachtige Tsukahara op sprong en haar nieuwe vloeroefening, waarbij ze de eerste plaats pakte. Floor van Mourik en Fay van Zuijlen maakte enkele foutjes en werden zesde en elfde.

In de tweede wedstrijd van de senioren turnden Rosanne Eertman, Lisa Nouwens en Ilse Maurits. Rosanne was zeer sterk op brug (1ste) en mocht zich het brons laten omhangen. Eerste jaar senior Lisa turnde vooral sterk op sprong (4de) en Ilse turnde voor het eerst weer na een lange blessure tijd, alleen op balk.

De doorstroming naar de landelijk wedstrijden wordt binnenkort bekend gemaakt.

Foto: Mobilee – Vlnr: Ilse Maurits, Rosanne Eertman, Anne Snijder, Floor van Mourik, Fay van Zuijlen en Lisa Nouwens