Logo De MeernDe zaterdagvoetballers van De Meern kunnen tevreden terugkijken op de thuiswedstrijd tegen JSV uit Nieuwegein, want het leverde drie broodnodige punten op. De Nieuwegeiners…

kregen kansen genoeg in de eerste helft, maar die werden echter niet verzolverd. De Meern deed in de eerste 15 minuten nog een aanval op het JSV-doel, maar de keeper van de bezoekers trad handelend op en voorkwam een treffer van de Oranje-zwarten. Met 0-0 werd de kantine opgezocht.

Na de rust kwam De Meern goed op dreef en na een klein kwartiertje was het raak en kwam De Meern op 1-0. De kansen bleven komen voor De Meern en JSV kwam niet verder dan een bal tegen de doelpaal die door De Meernse verdediging werd weggewerkt.

In de 37e minuut was het geluk aan JSV en werd de 1-1 tot stand gebracht. toen een verdediger van De Meern een bal terug dacht te koppen op de keeper. Deze was echter al zijn heiligdom uitgekomen om de bal te onderscheppen. Drie minuten voor tijd maakte de thuisclub een tweede tegentreffer en daarmee was de winst voor De Meern een feit.