Logo bzpc De Bodegraafse waterpolodames van BZ&PC kunnen de start van het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet zien. De kersverse eersteklasser won zaterdag…

in Heerenveen verrassend het sterk bezette Sportstad Toernooi. Een dag later was het in de eerste ronde van de ManMeer!-Cup in het sfeervolle thuisbad De Kuil de baas over VZV: 10-6, tevens het eerste officiƫle thuisduel van het nieuwe seizoen.

BZ&PC was in de beginfase zoekende. Moeizaam werd een kleine voorsprong opgebouwd, maar de 3-1 verdween als sneeuw voor de zon. Binnen no-time stond het 3-4 en BZ&PC moest in de achtervolging en haakten de bodegraafse waterpolodames met een lucky goal aan. In de zoemer voor de rust maakte het 4-4.

In de tweede helft kreeg BZ&PC meer grip op het spel en kon het uitlopen naar 10-5. De Velser Zwemvereniging mocht de laatste treffer maken waardoor de eindstand op 10-6 kwam. VZV speelt net als BZ&PC in de eerste Klasse.

Aanstaande zaterdag reist de equipe van trainer Ton Kloosterman af naar Lichtenvoorde in de Gelderse Achterhoek. De competitie wordt daar gestart tegen kampioenskandidaat LIVO.

Foto: RTV Bodegraven
De BZ&PC-dames kenden een succesvol weekend
bzpc dames