Logo bzpcBZ&PC heren kwamen in no-time op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van René Peek. Dat het niet bij dit ene doelpunt zou blijven in de eerste periode, werd al snel duidelijk.

Twee parten lang gaven de Bodegravers gas en liepen uit naar een 3-12 tussenstand. De laatste twee periodes hield de ploeg in en liet Rotterdam een paar keer scoren, maar wist iedere ondertal situatie te overleven. In een povere derde en vierde periode werd de eindstand bepaald op 10-17. Coach Herman van Tongerloo keek met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd: ‘We krijgen hier veel te veel doelpunten tegen, dat mag in een volgende ronde niet gebeuren.’

Maandag zal naar alle waarschijnlijkheid de loting zijn op het bondsbureau. Mocht BZ&PC thuisloten zal het naar alle waarschijnlijkheid in het weekend van 5/6/7 januari spelen. Indien het uit loot, zal dit een weekend later worden. Dat de tegenstander van een ander kaliber zal zijn, staat vast. BZ&PC is (mede door de geplaatste loting van de eerste klassers) nog de enige tweedeklasser in het bekertoernooi.