Logo verkeersdrukteHet CDA Woerden wil duidelijkheid over het vervolgproces omtrent de Verkeersvisie. Over deze visie die samen met inwoners is opgesteld, ontstond in september ophef omdat het…

college deze bleek te hebben aangepast. Er lekten ook mails uit van de fractievoorzitters van D66 en STERK Woerden waarin ze bespraken op welke manier de visie alsnog kon worden vastgesteld. Door de ontstane onrust hierop trok het college de verkeersvisie in september in. Vervolgens is er de afgelopen tijd tweemaal met betrokkenen rond de tafel gezeten, waaronder een overleg dat dinsdagavond heeft plaatsgevonden tussen de wethouder en de participatiegroep.

Het CDA stelt hierover vandaag vragen in de raadsvergadering. Het CDA wil onder andere weten of de wethouder namens het college excuses heeft aangeboden en of er voldoende vertrouwen is bij de betrokkenen om verder te gaan. Raadslid Job van Meijeren zegt hierover dat ze ook graag zeker willen weten dat er niet opnieuw tussentijdse aanpassingen worden doorgevoerd.