Sportlust ‘46 heeft zich versterkt met Christiaan van Hussen. De 28-jarige inwoner uit IJsselstein, die per direct aansluit bij de ploeg van trainer Patrick Loenen, komt over van competitiegenoot DVS ‘33 (Ermelo) en tekent een contract voor anderhalf jaar.

Van Hussen begon zijn carrière bij SV Houten en speelde daarna voor o.a. USV Hercules, IJsselmeervogels en FC Lienden. Met deze laatste vereniging behaalde hij het algeheel amateurkampioenschap van Nederland.

Trainer Loenen is blij met de komst van de middenvelder. “Ik ken Chris al een tijdje en zie in hem een ervaren speler die iets extra’s toe kan voegen aan onze groep. Hij is goed aan de bal, sterk in de duels en is een leider in het veld, hij is niet voor niets aanvoerder geweest van IJsselmeervogels. We hebben hoge verwachtingen van hem.’’

Ook met Mark van der Weijden, Nick Verhagen, Martijn Jansen, Jordi Balk, Rick Wils, Bas van Soest, Wessel Meiring, Romero Antonioli, Floris Mulder, Remco de Weerd, Marley Berkvens, Jasper Werkhoven, Thomas Heideman, Kesly den Haag en Mitchell van der Veer is overeenstemming bereikt over een langer verblijf op Sportpark Cromwijck.