Logo CKV Reeuwijk CKV Reeuwijk dendert door in de tweede klas. De kersverse koploper veegde WION afgelopen zaterdag met 26-14 van de vloer. De Reeuwijkers hadden de Rotterdammers…

eigenlijk al na een paar minuten in de eerste helft met een 5-0 voorsprong aan de haak.

Na rust ontmantelde Reeuwijk verder het verzet van WION. Het was opvallend hoe gemakkelijk CKV wist te scoren. Het had daarmee het best denkbare wapen in handen. Vooral Jens Verdouw was daarin een belangrijke schakel. Het jonge korfbaltalent joeg de ballen koel en met een timmermansoog door de korf. Veelal zorgen de heren bij CKV voor de doelpunten, maar afgelopen zaterdag eiste ook Iris de Vos haar aandeel daarin op. WION hapte vooral in de tweede helft naar adem door het snelle, geraffineerde en zelfverzekerde spel van de Reeuwijkers, die aan de lopende band scoorden.

Met 26-14 onderstreepte CKV de koppositie in de tweede klas. Een plek die nog wel gedeeld wordt met Korbis. Toch ziet Reeuwijk-coach v.d. Meer de Waddinxveners niet als enige concurrent in de strijd om het kampioenschap. Voor hem is vooral ook KOAG nog een geduchte concurrent.

Foto: André van Egdom
Jens Verdouw, een groeibriljant in de dop
92 cvk