Logo CKV ReeuwijkCVK Reeuwijk, een kleine korfbalclub die na vorig week ineens bovenaan staat door te winnen van streekgenoot Korbis. Een club die al jaren zesjes in de 4de klassen draait en nu ineens…

tienen in de tweede klasse. Deze nieuwe positie maakt Reeuwijk ineens favoriet in iedere wedstrijd. Zo voelt het alleen niet altijd voor de jonge ploeg. Dit bleek ook toen de acht-koppige selectie begon tegen het laatst geplaatste Paal Centraal.

Op een doordeweekse dag begon de wedstrijd tegen de incomplete studenten niet al te best. De studentjes die normaal niet zoveel scoren stonden al snel met 3-1 voor. Reeuwijk moest alle zeilen bij zetten en kwam toch in de laatste minuut voor de pauze op voorsprong  van 10-11.

Na de rust liep Reeuwijk langzaam maar zeker steeds iets verder uit. Een laatste stuiptrekking van Paal Centraal, nadat een aantal heren van Reeuwijk wat last kregen van hun nek vanwege de lange heren uit Delft, bleek niet genoeg te zijn.

Uiteindelijk bleek Reeuwijk toch weer te sterk en kon tevreden op zoek naar een kleedkamer met een winst op zak van 18 tegen 26. De jaarwisseling zal dus als koploper worden ingegaan.