Logo CKV ReeuwijkDe korfballers van CKV Reeuwijk speelden zaterdag thuis tegen DTS uit Enkhuizen. CKV Reeuwijk begon verdedigend sterk. Aanvallend waren er veel kansen, maar de ploeg kwam…

nog weinig tot scoren. Ondanks de support langs de kant, werden de kansen niet afgemaakt. Het gevolg was een stand van 3-3 bij rust. Vlak voor rust viel Iris de Vos geblesseerd uit en kwam Cirsten Kwakernaak op haar plaats te staan.
Tijdens de rust pepte Reeuwijk zich op om er een tandje bij te doen.

Na de rust opende Coen Nuyten de jacht op doelpunten. Het deksel leek van de korf te zijn gehaald. Reeuwijk kwam op gang en begon de kansen eindelijk af te maken. Reeuwijk walste zo toch nog met grote cijfers over DTS heen: 17-7.

In de tussentijd ging het Goudse Gemini, dat tweede stond, ten onder tegen MIK, waardoor er hard werd gejuicht door de supporters van Reeuwijk, want dat was genoeg om de kampioensvlag in de 3e klasse H te hijsen. Een mooi succes voor de Reeuwijkse korfballers en coach Bart Sprong die na één jaar weer terugkeren in de 2e klas. De flessen champagne mochten ontkurkt worden. En de supporters werden bedankt voor hun steun.