Logo CKV Reeuwijk De voorbereidingen waren al genomen. De blauwwitte vlaggetjes hingen langs het veld. Korbis was vast van plan afgelopen woensdagavond het kampioenschap in de…

2e Klasse F op eigen veld te gaan vieren. Echter CKV Reeuwijk verstierde de kampioensplannen van de Waddinxveners. Een op de tanden gemotiveerd Reeuwijk liet de ongeslagen koploper met een onverwachte 14-18 nederlaag met de staart tussen de benen afdruipen. Het was al snel duidelijk dat Reeuwijk weinig trek had mee te werken aan een Waddinxveens kampioensfeest. Het nam een 2-4 voorsprong en daarna moest Korbis flink aan bak om nog met een 10-9 voorsprong de rust in te kunnen gaan.

In de tweede helft bleef die stand lange tijd staan. Het bracht twijfel bij Korbis. Het kreeg maar geen grip op de Reeuwijkers, die alsmaar verder groeiden in de wedstrijd. De verdediging stond als een huis en Reeuwijk behield ook aanvallend scherpte bij de korf.

Bij 13-13 sloeg Reeuwijk toe met vijf treffers en had Korbis definitief aan de haak. De eindstand werd op 14-18 bepaald tot teleurstelling van de Korbis-aanhang, die wel zin hadden in een kampioensfeestje. Dat zal er ongetwijfeld komen, maar afgelopen woensdagavond toch nog even niet!

Foto: André van Egdom
CKV Reeuwijk in de aanval tegen Korbis
ckv