Logo Korfbal2 Afgelopen zaterdag was CKV Reeuwijk opnieuw te sterk voor de Bodegraafse korfbalbuur Vriendenschaar. In de Sporthoeve met veel Bodegraafse en…

Reeuwijkse supporters op de tribune lieten de Reeuwijkers hun leidende positie zien in de 2e Klasse H met een 12-16 zege.

Reeuwijk was dit keer tegen Vriendenschaar niet zo dominant als in de thuiswedstrijd vorige maand. De Bodegraafse korfballers bleven weliswaar de gehele wedstrijd op achterstand, maar die bleef uiteindelijk toch beperkt.

Bij rust had CKV Reeuwijk al een 4-10 voorsprong. Na rust was het toch Vriendenschaar dat de meeste keren de bal door de korf joeg. Echter CKV Reeuwijk bleef de wedstrijd controleren met vooral een op dreef zijnde Coen Nuijten.

CKV Reeuwijk staat nu met KOAG en Korbis met 16 uit 10 op een gedeelde eerste  plaats. Bij gelijk eindigen beslist het onderlinge resultaat. KOAG lijkt dan de beste papieren te hebben. Vriendenschaar staat gedeeld op de 5e/6e/7e plaats met Weidevogels en Nexus en moet nog flink aan de bak om het 2e klasserschap veilig te spelen.

Foto: André van Egdom
Coen Nuijten staat klaar voor een vrije worp in de derby tussen Vriendenschaar en CKV Reeuwijk
CKV