Logo Voetbal 9Voor SC Woerden is het zaterdag er op of er onder. De blauw-witten gaan op bezoek bij koploper Gouda en moeten de wedstrijd winnen om hun titelaspiraties in leven te houden. Maar de Gouwenaren…

verliezen niet vaak en zeker thuis niet, anders stonden ze niet bovenaan. De Woerdenaren kunnen vanaf twee uur de borst nat maken op sportpark Groenhoven aan de Groenhovenweg.

Het onverstoorbaar omhoog kruipende Kamerik ontvangt Linschoten voor opnieuw een streekderby. Beide clubs wonnen vorige week met 4-1 en van een Bodegraafse club. Maar dat telt nu even niet.
Elke week is er een nieuwe uitdaging in de vierde klasse en dient men vol aan de bak te gaan. De wedstrijd start om kwart voor drie op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Na de thriller tegen SC Woerden komt Moerkapelle bij VEP op bezoek. De bezoekers staat negende, maar heeft slechts vier punten minder dan VEP dat vier plaatsen hoger staat. Moerkapelle scoort niet veel, maar zit verdedigend goed in elkaar. Half drie onder leiding van scheids Schuitemaker op sportpark Cromwijk.

Sportlust ontvangt op sportpark Cromwijck om half drie staartclub Geinoord uit Nieuwegein. Niet direct een tegenstander om wakker van te liggen en daar schuit tegelijktijd ook het gevaar van onderschatting. Als de rood-witten de punten in eigen huis houden en Sliedrecht krijgt klop of speelt gelijk tegen Montfoort, dan is het team van Patrick Loenen de nieuwe koploper.

Arbiter De Leeuw heeft de leiding bij de thuiswedstrijd van Siveo tegen het onderaan de ranglijst bungelende SPV uit Polsbroek en Vlist. Op papier een ‘makkie’ voor de mannen van Björn van Muijlwijk, maar dat moet allemaal nog wel blijken. De pot op de Beemd aan de Milandweg begint om half drie.